![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEit6jEHX-xNny3iZf2A0YvVZTPTo5zKEEXk2OPjB2ZoS8Vk0T6XthN-YyZ0yAAecDE0F_o5HsLfifX8LH_qJH2Wx2wuPxirPmqRDHzfL-XDmY9rpqXdH6jj5cnqZ9Y27QS7CkJYQ2L4MtI/s320/DSC00379.jpg)
En affärsidé. Kan någon börja sälja blodpudding som redan är skivad vid köpet? Ungefär som franska? Det absolut jobbigaste med att fixa blodpudding är ju att skära upp den. Den går alltid sönder och jävlas, precis innan middag när blodsockret är som lägst.
Ok, Där har ni en affärsidé. jag bjuder på vinsten, bara någon realiserar den i en matbutik nära mig.
1 kommentar:
Om du använder en stekspade som inte är tillverkad av plast så kan du enkelt hasa av blodpuddingsbiten från kniven! Prova det nästa gång!
Skicka en kommentar