![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQwBuuBPNelsVYJ9Wgc2id7HQ5RIOwpr_gpBgefdfhcdzY44_51iMY_NaG9DEifM1T-WGqU_gMPUzD1WcKIsAnH2xzXKj34vfly6XGVQJQSC-QVvP2i4FTssB7s9FvDBRd786rwIHso7s/s320/DSC00091%25282%2529.jpg)
Det är inte ofta du använder en Pinot Gris till maten en torsdag.
Jag upptäckte att det var slut på California White, det billigaste vita vinet på systemet. Det enda som fanns att tillgå i "vinkällaren" var en Alsace, vilket det fick bli. Det är ju fortfarande billigare, eller jämförbart, literpris än det alkoholfria på ica (ämnet som har behandlats i tidigare inlägg).
1 kommentar:
men pinot gris är mycket godare att dricka än icavinet så lite slöseri är det väl att laga mat med
Skicka en kommentar